Επικοινωνία

Μέλι Μακεδονίας

  • Διευθυνση : Ελαιώνων 4 – Πυλαία
  • Πόλη : Θεσσαλονίκη
  • info@melimacedonias.gr
  • Τηλέφωνα : 2310 946 914 – κιν. 6979 333 857

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα.

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ» 2011 – Μέλι Μακεδονίας

Τον Οκτώβριο του 2011 λάβαμε μέρος στην έκθεση τροφίμων και ποτών «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ».

Σε διαγωνισμό που συμμετείχαν όλοι οι εκθέτες είχαμε την τιμή να βραβευτούν τα προϊόντα μας με το βραβείο ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, τα προϊόντα εκείνα που ενθουσίασαν με το άρωμα και τη γεύση τους, τη φυσικότητα, την αγνότητα και την αυθεντικότητα τους, προσφέροντας ικανοποίηση σε όλες τις αισθήσεις.Ευχαριστούμε τους εκθέτες και τους διοργανωτές για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα μας.

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ» 2011 - Μέλι Μακεδονίας

Το ελληνικό μέλι είναι ποιοτικά καλύτερο από το εισαγόμενο για τους εξής λόγους:

  1. Το εισαγόμενο μέλι είναι «νερουλό» έχει, δηλαδή, μεγαλύτερα ποσοστά υγρασίας. Όσο μεγαλύτερο ποσοστό υγρασίας έχει τόσο περισσότερο κινδυνεύει να αλλοιωθεί.
  2. Τα εισαγόμενα μπαίνουν στην Ελλάδα σε χαμηλή τιμή, καθώς έχουν αφαιρεθεί βασικά  συστατικά για να χρησιμοποιηθούν στις βιομηχανίες φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων και πωλούνται ακριβά με αποτέλεσμα να κερδοσκοπούν κάποιοι σε βάρος του Έλληνα καταναλωτή.
  3. Η τεχνολογία σχετικά με την επεξεργασία του μελιού στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα προηγμένη, με αποτέλεσμα το ελληνικό μέλι να δέχεται την ελάχιστη τυποποίηση και επεξεργασία. Αντίθετα το εισαγόμενο μέλι είναι προϊόν τυποποίησης και προχωρημένης επεξεργασίας (αφαίρεση γύρης, υπερβολικό ζέσταμα, χαρμάνια για να μην κρυσταλλώνει, αλλαγή του χρώματος κ.ά.).
  4. Η γεύση των ελληνικών μελιών είναι ανώτερη εκείνης των εισαγόμενων.

Μία γευστική δοκιμή είναι αρκετή για να καταλάβετε τη διαφορά των αγνών ελληνικών ακατέργαστων προϊόντων από εισαγόμενα μέλια του εμπορίου.