ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μέλι Μακεδονίας

Από το 1991 η οικογένεια μας ασχολείται με τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας, ένα κόσμο υπόδειγμα κοινωνίας με λειτουργική τελειότητα.Ως ενεργό μέλος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης λαμβάνουμε μέρος σε δραστηριότητες  και εκδηλώσεις.

Με αγάπη και μεράκι συλλέγουμε τα μελισσοκομικά προϊόντα με τους παραδοσιακούς τρόπους  ώστε το μέλι μας να είναι θρεπτικό και αγνό με πλούσια βελούδινη γεύση, ο βασιλικός πολτός μας η πλουσιότερη  τροφή της φύσης και η γύρη μας  ένα εξαιρετικό φυσικό  προϊόν με τονωτικές ιδιότητες.

Μεταφέρουμε τα μελισσοκομία μας σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να συλλέγουμε αγνά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Η συνεχείς μετακίνηση βοηθάει τις μέλισσες να βρίσκουν νέκταρ όλες τις εποχές του χρόνου ώστε να το μεταφέρουν στις κυψέλες και να το μετατρέπουν σε μέλι άριστης ποιότητας καθώς ο φυσικός πλούτος της χώρας μας είναι αστείρευτος και τα προϊόντα που παράγονται είναι ποιοτικώς ανώτερα.

Μέλι Μακεδονίας

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ξεκινήσαμε αποστολές σε χώρες του εξωτερικού προσπαθώντας  να γνωρίσουν και έξω από την χώρα μας  την ασυναγώνιστη ποιότητα του Αγνού Ελληνικού Μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων της μελισσοκομίας .

Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και σκοπός μας είναι αφού  τα δοκιμάσετε να  μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, καθώς για εμάς η καλύτερη διαφήμιση είναι η επιβράβευση των πελατών μας.

Επισημαίνουμε ότι τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα με χημικές αναλύσεις.

Αγοράστε τα προϊόντα των Ελλήνων μελισσοκόμων και όχι μέλι εισαγωγής διαβάστε περισσότερα…

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ» 2011 – Μέλι Μακεδονίας

Τον Οκτώβριο του 2011 λάβαμε μέρος στην έκθεση τροφίμων και ποτών «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ».

Σε διαγωνισμό που συμμετείχαν όλοι οι εκθέτες είχαμε την τιμή να βραβευτούν τα προϊόντα μας με το βραβείο ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, τα προϊόντα εκείνα που ενθουσίασαν με το άρωμα και τη γεύση τους, τη φυσικότητα, την αγνότητα και την αυθεντικότητα τους, προσφέροντας ικανοποίηση σε όλες τις αισθήσεις.Ευχαριστούμε τους εκθέτες και τους διοργανωτές για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα μας.

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ» 2011 - Μέλι Μακεδονίας