Παραγγελίες

Τρόποι Παραγγελίας

  1. Τηλεφωνική Παραγγελία Καλέστε μας στο 2310 946 914 & 6979 333 857 για τηλεφωνικές παραγγελίες , δώστε μας τα στοιχεία αποστολής και τα προϊόντα που επιθυμείτε.
  2. Φόρμα Παραγγελίας Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και προσθέστε τα στην παραγγελία σας, συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα στοιχεία αποστολής , τον τρόπο πληρωμής και ολοκληρώστε την παραγγελία. (δεν απαιτείται εγγραφή στη σελίδα)

Παράδοση προϊόντων και έξοδα αποστολής

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα.

Το melimacedonias.gr σας αποστέλλει με συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών τις παραγγελίες σας όπου εσείς ζητήσετε σε όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50,00 ευρώ είναι δωρεάν σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Τα έξοδα αποστολής σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας είναι στα 6,00 ευρώ για κάθε παραγγελία μικρότερη των 50,00 ευρώ.

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται και αποστέλλονται μέσα σε 1 – 4 εργάσιμες ημέρες, και παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας. Στα νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να χρειαστεί μία επιπλέον ημέρα για την παραλαβή της παραγγελίας.

Το melimacedonias.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη ενημέρωση της διαθεσιμότητας όλων των προϊόντων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα και για την έγκαιρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το παραπάνω χρονοδιάγραμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα και καθυστερήσεις των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικής πράξεις. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση.

Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα έξοδα αποστολής, να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής και να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για την παράδοση παραγγελιών σας.