Α) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την  Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Β) Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με κατάθεση ή μεταφορά του συνόλου της παραγγελίας σε λογαριασμό μας. Κατά τη κατάθεση, θα χρειαστεί να δηλώσετε τον αριθμό (ID) της παραγγελίας. Τα στοιχεία των λογαριασμών της επιχείρησής μας γνωστοποιούνται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μέσω αποστολής email.

Γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας :

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.